Algemeen

GIMME

Beste ouders,

Wij waren al een tijd op zoek naar een manier om u als ouders sneller en nauwkeuriger op de hoogte te houden van zaken die belangrijk zijn voor u en uw kind.

Die manier hebben we gevonden in gimme.

gimme is een systeem waarmee we u via internet, app of e-mail allerhande berichten kunnen sturen. Het voordeel ervan is dat u enkel berichten krijgt die met de klas van uw kind te maken hebben.

gimme laat ons ook toe om de kalender, online antwoordstrookjes, beelden en zelfs hele foto-albums (bijvoorbeeld van de sneeuwklassen) aan onze berichten te hangen. Dat is handig en prettig voor u en voor onze leerkrachten.

Voortaan zult u van ons dus e-mails krijgen via het gimme platform.

U mag binnenkort een mailtje verwachten waarmee u uw gimme profiel kan activeren. Automatisch zal je dan de klas(sen) van je kinderen volgen.

 

Dasstraat - Schoolstraat

Vanaf 2 september 2019 opent de vernieuwde GBS Het Oogappeltje terug de deuren in de Dasstraat. in het kader van een veilige schoolomgeving keurde  het college van burgemeester en schepenen de proefopstelling 'schoolstraat' goed in de Dasstraat, meer bepaald in het gedeelte vanaf de Kerkplaats tot aan het rondpunt Handboogstraat/Dasstraat/Hoevenstraat.

Op volgende tijdstippen op schooldagen zal de schoolstraat van kracht zijn :

  • Ma-di-do : 8u10 tot 8u40 en van 15u20 tot 15u50
  • Woe : 8u10 tot 8u40 en van 11u55 tot 12u25
  • Op vrijdag staat de markt in de Dasstraat, dan is de schoolstraat niet van toepassing, tenzij de markt op een vrijdag ( die een schooldag is ), niet in de Dasstraat staat.

In januari/februari 2020 zal het project geëvalueerd worden. U mag uw bevinden steeds schriftelijk overmaken of doorsturen per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Samen met jullie werken we aan een verkeersveiliger Wommelgem !

Werken rotonde Ternesselei

Ongetwijfeld hebt u gemerkt dat de werken aan de rotonde van de Ternesselei begonnen zijn. Het digitale infokrantje staat nu  online op onze website bij downloads en algemene informatie school. Of klik gewoon even hier.

Fruit van de week

Elke woensdag krijgen de kinderen door het oudercomité een stuk fruit of groente aangeboden.
Op woensdag 9 oktober eten we witte druiven

 

NIEUW TELEFOONNUMMER

Het administratieve deel verhuist vanaf augustus naar de nieuwe vleugel. Tijdelijk is ons vertrouwd telefoonnummer niet bereikbaar dan. Vanaf augustus 2018 kunt u ons dus bereiken op het nummer :

0492/18.13.64