ROSPOT

Dank u om voor een allerlaatste keer massaal ros geld in te zamelen voor de rospot tegen kanker! Alle centjes zijn woensdag 27 maart binnen gebracht in het KBC-kantoor van Wommelgem. Hoeveel rosse centjes we gespaard hebben kunnen we helaas niet meedelen aangezien het geld van alle rospotten wordt samengebracht en dan geteld. In de strijd tegen kanker kunnen vele kleintjes een groot verschil maken. De actie is verlengd tot en met 12 april! Wie nog rosse centjes heeft kan ze dus nog steeds binnenbrengen in een KBC-kantoor!

Fruit van de week

Elke woensdag krijgen de kinderen door het oudercomité een stuk fruit of groente aangeboden.
Op woensdag 3 april 2019 eten we:

 

Werken rotonde Ternesselei

Ongetwijfeld hebt u gemerkt dat de werken aan de rotonde van de Ternesselei begonnen zijn. Het digitale infokrantje staat nu  online op onze website bij downloads en algemene informatie school. Of klik gewoon even hier.

Fluoflitsdag

Zag je ons ? Vandaag was het fluoflitsdag en iedereen zag er 'flitsend' uit !

Hier zie je enkele foto's !

Winterwonderland

Het was weer een geslaagde editie van onze kerstmarkt! 

Met dank aan al de leerkrachten en leerlingen die zo een mooie tentoonstelling in mekaar hebben geknutseld. En natuurlijk ook mede door de ouders die allemaal zijn komen kijken en mee voor de gezellige sfeer hebben gezorgd!

In de link staan de langverwachte foto's van het Winterwonderland.

Foto's Winterwonderland

NIEUW TELEFOONNUMMER

Het administratieve deel verhuist vanaf augustus naar de nieuwe vleugel. Tijdelijk is ons vertrouwd telefoonnummer niet bereikbaar dan. Vanaf augustus 2018 kunt u ons dus bereiken op het nummer :

0492/18.13.64