5de lj zeeklassen dag 1

Geschreven door Ingeborg Somers

Na een vlotte rit kwamen we onder een stralend zonnetje aan in Raversyde.  Daar zagen we hoe de Duitsers in de bunkers van batterij Aachen leefden en kregen we een idee hoe de "Atlantikwall" eruit zag.   

Nadat we onze boterhammetjes opaten op een zonnig terrasje, reden we naar vakantiehuis Duindal in Westende. Meester Bart en juf Els waren er al om ons te verwelkomen.  Nadat we ons installeerden in onze kamers, speelden we spelletjes in onze tuin en trokken richting duinen en zee.  't Is super leuk dat we zo dicht bij het strand en de zee logeren; het huis staat op vijf minuutjes stappen van de zee.  Het was zalig om te spelen op een rustig, soms zelfs bijna verlaten, strand.

Als avondeten kregen we superlekkere spaghetti voorgeschoteld.  De zeelucht had duidelijk een positief effect op onze eetlust. 

Na een douche en een avondactiviteit, gingen alle kinderen om 21u moe maar voldaan naar bed.  En het was vrijwel meteen stil!  Iedereen lag snel te slapen om morgen weer helemaal fit aan een nieuwe en sportieve dag te beginnen!

 

Klik hier om de foto's te zien