Fruit van de week

Elke woensdag krijgen de kinderen door het oudercomité een stuk fruit of groente aangeboden.
Op woensdag 17 oktober 2018 eten we:

NIEUW TELEFOONNUMMER

Het administratieve deel verhuist vanaf augustus naar de nieuwe vleugel. Tijdelijk is ons vertrouwd telefoonnummer niet bereikbaar dan. Vanaf augustus 2018 kunt u ons dus bereiken op het nummer :

0492/18.13.64

Pensioen Linda

Afgelopen vrijdag was het feest in het Oogappeltje! Na maar liefst  35 jaren dienst, begon poetsvrouw Linda aan haar laatste werkdag of beter gezegd niet-werkdag.  Als dank voor de jarenlange inzet voor onze school, wilden we haar in de bloemetjes zetten.  Ze werd 's ochtends opgehaald door een chauffeur en bodyguard en kwam als een echte celebrity in een open auto aan op school.  Alle kinderen en leerkrachten vormden - in poetsoutfit- een erehaag en onder luid gejoel werd Linda door onze Oogappeltjes welkom geheten. Na een speech van meneer directeur en een toespraak van collega Kris, bezocht Linda alle klasjes. Elke klas vierde haar op een eigen en originele manier met liedjes, gedichtjes, dansjes, vlaggetjes, tekeningen en heel bijzondere cadeautjes. We kunnen u garanderen dat het Linda de komende jaren niet aan poetsattributen zal ontbreken!

Dankzij de hulp van ouders en grootouders, kon Linda het feest afsluiten met een lunch samen met alle collega's. Ook voor de kinderen was het een beetje feest, zij kregen een ijsje en een drankje. 

Dankjewel Linda, je was een fijne collega! Geniet van je welverdiende pensioen en we zien je zeker terug! 

Een dikke knuffel van alle Oogappeltjes!

Klik hier om de foto's te zien

 

Openingsreceptie nieuwe vleugel

Op 1 september vierden we feestelijk de opening van de nieuwe vleugel van onze school. Binnen een klein jaartje moet ook fase 2 voltooid zijn maar ondertussen genieten we al volop van onze nieuwe klaslokalen !

Via deze link kunt u alvast wat sfeerfoto's van de openingsreceptie !